Branding en Strategisch ontwerper

Je merk is als een boom. Jouw visie is het zaadje, je strategie is het water en jouw huisstijl het zonlicht. Samen zullen zij groeien tot een oersterke boom die zijn belangrijke positie in de wereld aanneemt. 

 

Ik ben Femke en mijn vrienden noemen mij de moderne tofoe zonder fluff. Ik word dolgelukkig van jou; een ondernemer die de wereld groenkleurig voor zich ziet. Ik geloof namelijk dat duurzaamheid en business heel goed samengaan. Ze kunnen elkaars waarden versterken met een boomsterke ondernemer aan het roer. Een ondernemer zoals jij!

 

Jouw energie doet mijn vingers kietelen, mijn hersenen kraken en mijn voeten over het bospad huppelen. Ik wil dat jij gezien wordt! Daar ga ik mijn creativiteit voor inzetten.

 

Dat “groene” zat er al vanaf jongs af aan in. Van politicus, naar dierenarts, tot “Planet Earth” regisseur; duurzaamheid vormde de groene draad in mijn leven. Tijdens mijn opleiding tot trendwatcher kwam ik mijn eigen toekomst tegen; groene merken naar maximale impact brengen. Sindsdien heb ik menig opleiding, cursus en ervaring in die koers opgedaan. Hierdoor kan ik nu mijn beste beentje voor jou voorzetten. 

 

 

Ik ben altijd te spekken voor een wandeling in de natuur, een dansje wagen op het strand, een boek lezen in de zon en een kennismaking met een toffe ondernemer.

Dus… laten we kennis maken! 

Email: hello@femkepluijm.com

Phone: +316 577 57 810

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

©2020 Femke Pluijm Creative Agency